Belépés
Ünnepi báránygerinc
... 3/4ed óra sütés közben a húslével locsolgatjuk. A burgonykat héjukban megfőzzük, megtisztítjuk és 3 dkg margarinon megpirítjuk. A zöldbabot megfőzzük, 8 részre osztjuk és körbetekerjük a szalonnval, majd megtűzzük fogvájóval. A másik hagymt felkockázzuk, vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a szalonnba csavart zöldbabot és átmelegítjük. A paradicsomokat félbevágjuk, megszórjuk a parmezán...
2011-04-16 13:13:56
1 
Címkék: húslével locsolgatjuk, burgonykat héjukban, zöldbabot megfőzzük, másik hagymt, szalonnba csavart, paradicsomokat félbevágjuk, paradicsomokat, megtisztítjuk, körbetekerjük, átmelegítjük, felkockázzuk, báránygerinc, locsolgatjuk, félbevágjuk, megpirítjuk, margarinon, szalonnval, hozzáadjuk, megszórjuk, burgonykat, fogvájóval, megfőzzük, zöldbabot, szalonnba, megtűzzük, húslével, parmezán, héjukban, osztjuk, csavart, ünnepi, hagymt, közben, részre, sütés, másik, vajon,
© 2013 TVN.HU Kft.